IMG_0396_2.jpg

Bőrmegújító kezelések

látványos eredménnyel

A Pascaud szalonkezeléseket a ráncok korrigálására, a bőr lifting és feszesítésére, a bőr szerkezetének finomítására, pigmentfoltok kezelésére alkalmazzuk. Röviden: az öregedés során kialakuló problémákat kezeljük és ezen problémák idő előtti kialakulását megelőzzük. A bőr védekezőrendszere megerősödik, kondíciója feljavul és az igény szerinti problémák megoldódnak.

Smile30-01-14-174897.JPG

Biológiai face lifting

L3 laserrel

Az L3 laserrel történő lifting és bőrfeszesítés egy hideg, lágy softlézer kezelés, amely energiával és élettel tölti fel a bőrt. Az L3 laser biostimuláció során növeli a bőrsejtek energiaszintjét, amely az első kezelés után szemmel látható eredményt mutat.

A Pascaud laser non-invasieve lasertechnológia, amelyet hideglasernek is neveznek. A laser ezen formája fájdalommentes, biztonságos és javítja a sejtek anyagcseréjét. Az egyszeri kezelést mint prevenció, megelőzésre alkalmazzuk. A kúra mint több alkalmas kezeléssorozat, egy tartós, látványos eredményt biztosít. A fény hullámhossza 905nm, az emberi szem számára láthatatlan. A láthatatlan

csodafénynek is nevezzük

Miért érdemes kipróbálni?

Jobb sejtfunkciókért
Biostimuláció aktiválásáért
Mikrocirkuláció aktiválásáért
Kollagén termelés gyorsításáért
A szövetek feszességének javítása érdekében
Akne és ödéma professzionális kezelése érdekében
Az arc és a test liftingjéért
A szemkörnyék feszesítéséért
Javasolt a plasztikai beavatkozások elő- és utókezelése
A szövetek regeneráló képességének gyorsításáért

Relaxáló hatása miatt

Synature visual masker.png