Mardge-Pascaud-1140x1625.jpg

A tudomány és szépség találkozása

A Pascaud a hagyományos kozmetika és az orvos által végzett klinikai kezelések közti területen ajánl megoldásokat mindazoknak, akik első lépésként
a természetes úton történő bőrfiatalító kezelési lehetőségeket választják.

Az eredményesség titka a Pascaud filozófiában
rejlik. A Pascaud formula a cég által speciálisan
otthoni használatra kifejlesztett belső és külső fiatalító programokból és a szalonokban végzett professzionális manuális és gépi terápiakezelésekből áll.

Mardge Pascaud

126239415_2729572490704559_4598628577270

Ki Mardge Pascaud?

A tökéletes szépség: önmagad elfogadása, a gének és a technikák ötvözete

"Amikor 19 évesen elkezdtem ezt a szakmát, nem volt hagyománya a szépségápolásnak. Ez nem elégítette ki az igényeimet, és arra ösztönzött , hogy keressem azokat a kozmetikai irányvonalakat, amelyek a külső és belső egyensúlyra épülnek. Először a technikával kezdtem. A tudásomat elmélyítettem azokban a metódusokban amelyek a bőr természetes reparáló képességeit aktiválják".

Pascaud megmutatja hogyan bontakoztasd ki belső kisugárzásod

"Ezután megszületett a szépségháromszög harmadik eleme: a belső egyensúly. Jelentése: amikor a nők és férfiak felfedezik önmagukban azt az erőt, hogy miként tudják a belülről fakadó szépségüket a felszínre hozni. Ezt a harmóniát nevezem szépség háromszögnek. Eredménycentrikusság és önmagad elfogadása. Ennél jobb kombinációt nem lehet elképzelni. 1500 szalon alkalmazza kül- és belföldön az erre épülő irányelvünket. Legyen ez a tájékoztató az első lépés ahhoz, hogy Te is megismerkedhess a szépség háromszög jelentésével. Pascaud specialistaként készen állok arra, hogy megtapasztalhasd a szépség új dimenzióját".

Mardge-Pascaud-800x1187.jpg

Saját termékek

"Még ezután sem nyugodtam meg, a legjobb kozmetikai krémeket és étrendkiegészítőket akartam kifejleszteni, annak érdekében, hogy a bőrápolást kívülről és belülről is hatékonyan támogassam. Így jutottam el egy külön kozmetikai vonal kifejlesztéséhez, amelyet elismert bőrgyógyászok és biokémikusok a saját gyárunkban készítenek. Fő szempontként a leghatékonyabb, legintenzívebb, legtisztább alapanyagok kiválasztását tartottam. Az eredmények felülmúlhatatlanok. Tökéleteset csak akkor alkothatsz, ha nem alkuszol meg, hanem a legjobbért küzdesz".

IMG_0304_2.jpg